سبد خرید

چقدر طول می کشد تا به لنز اسکلرال عادت کنیم؟

دسته‌بندی

آخرین مقالات

برچسب‌ها

ارتباط با ما

چقدر طول می کشد تا به لنز اسکلرال عادت کنیم؟
۲۶ فروردین ۱۴۰۴
سردبیر
85

عادت کردن به لنز اسکلرال چقدر زمان لازم دارد؟

یکی از دغدغه‌هایی که برخی از بیماران دارند مدت زمان لازم برای عادت به لنزهای اسکلرال است‌. لنز اسکلرال راحت‌ترین نوع لنزهای تماسی در چشم است. راحتی کوتاه مدت و راحتی بلند مدت آنها در چشم با هیچ کدام از لنزهای دیگر قابل مقایسه نیست.

مهمترین دلیل راحتی لنزهای اسکلرال این است که این لنزها فقط با قسمت سفیدی چشم در تماس هستند و هیچ تماسی با قرنیه (سیاهی چشم، که پر از اعصاب حسی می‌باشد) برقرار نمی کنند. این در حالیست که بقیه انواع لنزهای تماسی مانند لنزهای هارد و سافت بر روی خود قرنیه قرار می‌گیرند و حس بیشتری در چشم ایجاد می‌کنند. برای گذاشتن لنزهای اسکلرال در چشم، باید اشک مصنوعی یا سرم در داخل آن ریخته شود و این مایع تا آخر استفاده در داخل آن باقی می‌ماند‌. این امر نیز باعث می‌شود هرگونه خشکی چشم را کنترل کرده و از طرفی به نرمی و‌ راحتی آن در چشم کمک می‌کند.

دلیل دیگر راحتی لنزهای اسکلرال اندازه بزرگ آنهاست. بزرگ بودن این لنزها باعث می‌شود فیت بهتری در چشم داشته باشند و حس آنها در چشم کم باشد. عدم حرکت لنز نیز دلیل دیگری برای راحتی آن محسوب می‌شود. از آنجایی که این لنزها با قالب‌گیری دقیق برای هر چشم ساخته می‌شوند هیچگونه حرکت خاصی در طول استفاده در داخل چشم ندارند و با پلک زدن جابجا نمی‌شوند همین امر راحتی آنها را در حد بسیار زیادی افزایش می‌دهد.

بنابراین از آنجایی که لنزهای اسکلرال هیچ حس اضافه و اذیت‌کننده‌ای در چشم ایجاد نمی‌کنند نیازی به عادت کردن و عادی شدن ندارند‌. بیمار از اولین لحظات استفاده، حس راحتی را تجربه می‌کند. البته برخی بیماران حساس ممکن هست حضور لنز در چشم را در سه چهار روز اول حس کنند که هیچ اهمیتی ندارد و همین حس ناچیز هم با چند روز استفاده از بین می‌رود.

واژگان کلیدی این مقاله:
لنز نرم، لنز اسکلرال، لنز مینی اسکلرال، عادت کردن، عادی شدن، قوزقرنیه، لیزیک، لنز تماسی، راحت ترین لنز، پیشرفته ترین لنز

مقالات مرتبط

عوامل ضعیف شدن چشم ۷ خرداد ۱۴۰۲

عوامل ضعیف شدن چشم

چه عواملی باعث ضعیف شدن چشم می‌شوند؟

مقالات ادامه مطلب
علائم و نشانه‌های قوز قرنیه و روش‌های تشخیص آن ۶ دی ۱۴۰۱

علائم و نشانه‌های قوز قرنیه و روش‌های تشخیص آن

بیماری قوز قرنیه چه علائمی دارد و روش‌های تشخیص آن کدام‌اند؟

مقالات ادامه مطلب
۷ روش برای توقف پیشرفت ضعیفی چشم ۲۵ دی ۱۴۰۲

۷ روش برای توقف پیشرفت ضعیفی چشم

چگونه از پیشرفت ضعیفی چشم، جلوگیری کنیم؟

مقالات ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگو - دکتر اسهرلوس

وب‌سایت رسمی کلینیک تخصصی دکتر اسهرلوس

ارتباط با ما

تمامی حقوق این مجموعه متعلق به دکتر امیر اسهرلوس است.

طراحی وب‌سایت: هورماه